Analisis Forex Trading AUD/USD, EUR/USD & Gold 18 Jan 2019

16 Comments

  1. Boleh baca ebook preview panduan TFS Price Action di http://www.tfspriceaction.net.Diskaun untuk panduan TFS pun ada.

  2. Assalamualaikum master&sifu khalid hamid,boleh tak sifu beri penerangan tambahan kenapa berlaku satu candle panjang reject pada audusd tu,apa yang berlaku pada masa itu?

  3. Terbaik lah..! sama macam Buku Biru TFS Panduan lengkap Trade Cara Pro…profit mcm sama la…tapi tak boleh lawan sifoo lagi nih…Alhamdulillah..!

  4. Fuhh sudah lama saya tunggu bos bwt comeback video macam ni di youtube…teruskan program seperti ini pada masa akan datang boss👍🏻👍🏻👍🏻

  5. terbaik Mr. Khalid (my mentor and sifu).. sy buat analysis terlampau simple, cuma berdasarkan daily semata2. dah tgk video , wahh.. top down analysis siap tgk trend low & high. kena asah balik skill ni. Very much appreciated for the video. sy sokong . always!

  6. Penjelasan yg cukup baik bos..sy trader newbie lagi..still belajar skarang ni..skarang nak covee balik loss sy slama ni sbb slalu mc je..huhu

Comments are closed.